Voćarska 1410000 ZagrebPON-PET10-19NAZOVITE NAS01/4635800099 4635 800

CEM – centar za ekspertnu medicinu

10/01/2019Novosti

CEM – centar za ekspertnu medicinu

10/01/2019
sense-2326348_960_720.jpg

Odnos između pacijenta i liječnika

Gastroenterološka ordinacija posluje i djeluje unutar CEM-a , centra za ekspertnu medicinu.

Suvremena medicina sve više koristi dijagnostičke zahtjevne postupke, kao što su brojne laboratorijske pretrage, patološko-histološku dijagnostiku i posebice slikovne dijagnostičke pretrage poput rentgena i nuklearne medicine. Suočeni smo također s eksplozijom novih spoznaja na razini molekularnih promjena bolesti. Mi smo se uvijek zalagali i tako smo učili naše studente da je medicina temeljena na dokazima jedini ispravni put i dijagnostike i liječenja. To znači da bolest treba dokazati objektivnim metodama i da onda temeljem znanstvenih pokazatelja o liječenju primijeniti optimalan lijek. Ali sve to bez riječi i dobro uspostavljenog odnosa između pacijenta i liječnika nema potpuni smisao. Zato uvažavajući nove dosege medicine, smatramo da je neposredni kontakt između liječnika i onog koji traži pomoć od Aristotelova doba ključna i polazišna karika medicine.

Naveli smo Vam samo dio naših razloga. O onim drugima, ponajprije vještini, znanju i našem iskustvu morate se uvjeriti sami. Dobrodošli ste. U našem Centru moguć je:

  1. Specijalistički pregled iz interne medicine, hematologije, kliničke farmakologije, onkologije, otorinolaringologije, fonijatrije i maksilofacijalne kirurgije, urologije, te gastroenterologije.
  2. Ekspertno mišljenje i konzultacije o dijagnostičkim i terapijskim postupcima iz medicinskih specijalnosti koje su naša domena.
  3. Konzilijarno timsko mišljenje ekspertnog tima CEM-a. Konzilijarno timsko mišljenje najsloženiji je vid medicinske ekspertize, ali ujedno i najdjelotvorniji. U nekim slučajevima ovakav pristup je izuzetno važan jer eksperti različitih specijalnosti omogućuju sveobuhvatni pogled i puno bolje rješenje medicinskog problema. Ovisno o problemu u dogovoru s Vama ovom timu će se ciljano pridružiti i drugi eksperti kako bi mišljenje bilo što kvalitetnije.

Više o CEM-u saznajte ovdje!


01/4635800, 099/4635800, info@cem.hr

Pratite nas!


Voćarska 14, 10000 Zagreb

Pronađite nas na karti!


Copyright by BoldThemes 2024 All rights reserved.