Voćarska 1410000 ZagrebPON-PET10-19NAZOVITE NAS01/4635800099 4635 800


Gastroenterologija

TELEMEDICINA – pregled na daljinu


Dogovorite pregled

RADNO VRIJEME:


Od ponedjeljka do četvrtka od 10h do 19h
Telefonske informacije od 8-20h
Petkom od 10h do 14h
Telefonske informacije od 8-16h


Slobodno se informirajte

KONTAKTI

Telemedicina – videokonzultacije za bolesti probavnog sustava, jetre, žučnjaka i gušterače

Napredak u informatičko-komunikacijskoj tehnologiji ponudio je mogućnost razvoja nove vrste medicinskih usluga, odnosno telemedicine. Ova “medicina na daljinu” obuhvaća širok pojam usluga koje se odnose na pružanje zdravstvene skrbi koja ne zahtjeva nužni fizički kontakt liječnika i pacijenta, poput očitovanja laboratorijskih ili slikovnih nalaza, donošenje ekspertnih mišljenja i održavanja konzilija. Telemedicina ima naročitu vrijednost u situacijama kada je pristup specijaliziranoj zdravstvenoj zaštiti otežan zbog zemljopisnih ili prometnih prepreka, ili zbog epidemioloških ograničenja, čemu svjedočimo u ovom trenutku.

U namjeri da ove prepreke zaobiđemo, nudimo uslugu video medicinski konzultacija (telekonzultacija) putem postojećih platformi za video pozive (WhatsUp, Sykpe, Zoom, Google Meet), uz razmjenu medicinske dokumentacije putem e-pošte.

Ovime ćemo doznati vaše simptome i smetnje, te predložiti dijagnostičko-terapijski plan, bez potrebe za dolaskom u ordinaciju. Ovu uslugu predlažemo svima, a naročito bolesnicima koji su teže pokretni, koji nisu iz Zagreba (radi uštede vremena putovanja), te pri kontrolnim pregledima koji ne zahtjevaju primjenu UZVa ili endoskopski pregled.

Za ovu uslugu dovoljno je imati pametni telefon (mobitel), ili računalo s web kamerom i mikrofonom. Obratite nam se s povjerenjem na info@cem.hr sa kraćim opisom potreba i navedite platformu koju koristite i kontakt podatke. Odgovoriti ćemo Vam sa prijedlogom termina i uputama za pripremu Vaše eventualne postojeće dokumentacije.

Cjenik usluga:

Videokonzultacija/prvi pregled :  30.00 €01/4635800, 099/4635800, info@cem.hr

Pratite nas!


Voćarska 14, 10000 Zagreb

Pronađite nas na karti!


Copyright by BoldThemes 2024 All rights reserved.