Voćarska 1410000 ZagrebPON-PET10-19NAZOVITE NAS01/4635800099 4635 800

Svjetski dan zdravlja probave – nastavak

Svjetski dan zdravlja probave – nastavak

29/05/2024
WDHD-2024.jpg
Svake godine Svjetska gastroenterološka organizacija (WGO) obilježava Svjetski dan zdravlja probavnog sustava (WDHD) pokretanjem svjetske javnozdravstvene kampanje u cilju povećanja svijesti o prevenciji, prevalenciji, dijagnozi, upravljanju i liječenju probavnih bolesti ili poremećaja diljem svijeta. Ovogodišnja kampanja “Vaše zdravlje probave: neka bude prioritet” obilježit će se u srijedu, 29. svibnja 2024. Na tom tragu, Centar za ekspertnu medicinu nudi popust od 30% na kolonoskopski pregled tijekom svibnja.

Radi velikog interesa, ovu akciju nastavljamo i u lipnju. Dakle umjesto redovne cijene 160 €, cijena dijagnostičke kolonoskopije tijekom ove akcije iznosi 112 € (ušteda od 48 €, odnosno 360 kuna!)

endoskopija

Ovo je pet razloga zašto odabrati kolonoskopiju u Centru za ekspertnu medicinu:
  1. Stručnjaci s višegodišnjim radnim iskustvom. Kolonoskopija omogućuje čaroban uvid u unutrašnjost debelog crijeva, kao nikad prije! Naši stručnjaci su tu kako bi vam pružili najbolju skrb. Iskusni liječnici su ključna karika u postizanju uspjeha ovog postupka.
  2. Minimalno invazivna i bezbolna procedura. U Centru za ekspertnu medicinu kolonoskopiju je moguće učiniti bezbolno u anesteziji. Pored toga, umjesto običnog zraka, za upuhivanje koristimo ugjlikov monoksid (CO) čime je ovaj minimalno invazivni postupak prihvatljiv za bolesnike, čak i bez potrebe za anestezijom!
  3. Vlastiti režimi pripreme za kolonoskopiju: Priprema bolesnika za pregled (“čišćenje”), ključna je za uspjeh procedure, pa u Centru za ekspertnu medicinu ulažemo znatne napore usmjerene prema kvalitetnoj pripremi bolesnika za kolonoskopiju. Na tom tragu razvili smo vlastite režime za pripremu, individualno prilagođene svakom bolesniku.
  4. Suvremena oprema koja omogućuje preciznost u postavljanju moguće dijagnoze  Od upalnih bolesti crijeva do raka debelog crijeva, kolonoskopija igra ključnu ulogu u postavljanju dijagnoza. U Centru za ekspertnu medicinu koristimo suvremene endoskope s mogućnošću vizualizacije unutrašnjosti debelog crijeva u visokoj razlučivosti (“high-definition endoscopy”). Pored toga pregled crijeva moguće je izvesti posebnim video-filterom (uskopojasnim spektrom), čime se može postaviti patohistološka dijagnoza odmah, bez dodatnih troškova za pacijenta!
  5. Mogućnost terapijskih zahvata u istom aktu! Prilikom kolonoskopije, u slučaju da nađemo polipe (izrasline na sluznic), odmah ih uklanjamo, čime sprječavamo pojavu malignih bolesti debelog crijeva, a time i nestaje potreba za ponavljanjem ove procedure.
Naručite se s povjerenjem na na info@cem.hr ili na brojeve telefona: 01 4635 800 ili 099/4635-800.


01/4635800, 099/4635800, info@cem.hr

Pratite nas!


Voćarska 14, 10000 Zagreb

Pronađite nas na karti!


Copyright by BoldThemes 2024 All rights reserved.