Voćarska 1410000 ZagrebPON-PET10-19NAZOVITE NAS01/4635800099 4635 800

Akcija u CEMu: iskoristite popust od 15% na bidirekcijsku endoskopiju u anesteziji!

Akcija u CEMu: iskoristite popust od 15% na bidirekcijsku endoskopiju u anesteziji!

05/12/2023
doktor-drzi-crijevo-1701764239.jpg

U svijetu moderne medicine, istovremeno izvođenje gastroskopije i kolonoskopije (bidirekcijska endoskopija) predstavlja ključnu inovaciju u dijagnostici i liječenju gastrointestinalnih poremećaja. Ovaj postupak omogućuje liječnicima da istovremeno pregledaju gornji i donji dio probavnog sustava koristeći naprednu endoskopsku tehnologiju.

Bidirekcijska endoskopija je medicinski postupak koji koristi endoskop, fleksibilan instrument opremljen svjetlom i kamerom, za istodobni pregled gornjeg (gastroskopija) i donjeg (kolonoskopija) dijela gastrointestinalnog trakta.

Gornja endoskopija (popularno zvana „gastroskopija“): Uključuje umetanje endoskopa kroz usta za pregled želuca i dvanaesnika. Ovaj dio postupka pomaže u dijagnosticiranju čireva, upala, infekcija i krvarenja.

Kolonoskopija: Drugi dio, kolonoskopija, uključuje pregled debelog crijeva kroz rektum. Koristi se za identificiranje polipa, upala, divertikula ili karcinoma.

Osim što pruža detaljan uvid u stanje probavnog sustava, bidirekcijska endoskopija omogućuje i terapijske intervencije. Liječnici mogu uklanjati polipe, zaustavljati krvarenja i uzimati uzorke tkiva za biopsiju, sve u jednom postupku.

Postupak je relativno siguran i učinkovit, smanjujući potrebu za višestrukim endoskopskim zahvatima. Pored toga, bidirekcijsku endoskopiju izvodimo u kratkotrajnoj anesteziji. To doprinosi manjoj nelagodi za pacijente i bržem vremenu oporavka.

Priprema za bidirekcijsku endoskopiju uključuje post i čišćenje crijeva. Nakon postupka, pacijenti mogu osjećati blagu nelagodu, ali se obično brzo oporavljaju od sedativa i vraćaju uobičajenim aktivnostima.

Pružanjem sveobuhvatnih informacija o stanju probavnog trakta, ovaj bidrekcijska endoskopija igra ključnu ulogu u točnoj dijagnostici i efikasnom liječenju, čime se poboljšava kvaliteta života pacijenata koji se suočavaju s gastrointestinalnim poremećajima.

Stoga provjerite stanje svoje probavne cijevi prije blagdana i iskoristite nevjerojatan popust u Centru za ekspertnu medicinu uz popust od 15%!

Ponuda obuhvaća: kratkotrajnu anesteziju, dijagnostičku gastroskopiju s uzimanjem patohistoloških uzoraka želučane sluznice i brzu provjeru infekcije s Helibacter pylori, te dijagnostičku kolonoskopiju.

Za sve informacije slobodno nam se obratite s pojverenjem na naše brojeve telefona.


01/4635800, 099/4635800, info@cem.hr

Pratite nas!


Voćarska 14, 10000 Zagreb

Pronađite nas na karti!


Copyright by BoldThemes 2024 All rights reserved.